Εξιχνιάστηκαν πολλάπλές κλοπές στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο προέκυψαν τα παρακάτω.

 

Εξιχνίαση κλοπής οχήματος

 

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης σχημάτισαν δικογραφία, σε βάρος 33χρονου ημεδαπού για «Κλοπή», διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 21-02-2015, αφαίρεσε από την περιοχή της Σταυρούπολης αυτοκίνητο ημεδαπού.

 

Εξιχνίαση απόπειρας κλοπής σε σχολείο

 

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου, σε βάρος 20χρονου αλλοδαπού για «Απόπειρα κλοπής», διότι μέσα Οκτωβρίου του 2014, εισήλθε σε σχολείο στην περιοχή Χαριλάου, όπου διέρρηξε δύο γραφεία, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι, καθώς ήχησε το σύστημα συναγερμού του σχολείου.

 

Εξιχνίαση κλοπής από κατάστημα παιχνιδιών

 

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ευόσμου,  σε βάρος 27χρονου ημεδαπού για «Κλοπή», διότι το Σεπτέμβριο  του προηγούμενου έτους, διέρρηξε από κοινού με δύο συνεργούς του, κατάστημα παιχνιδιών στην περιοχή του Ευόσμου και αφαίρεσαν ένα παιδικό παιχνίδι.

 

Εξιχνίαση κλοπής από κατάστημα κινητής τηλεφωνίας

 

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σε βάρος δύο αλλοδαπών 40 και 48 ετών, διότι πρωινές ώρες της 07-03-2015, αφαίρεσαν από κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της πόλης, μία φορητή ηλεκτρονική συσκευή (tablet).

 

Σύλληψη ατόμου για κλοπή εντός αστικού λεωφορείου

 

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 10-03-2015, 44χρονος αλλοδαπός, διότι εκμεταλλευόμενος συνθήκες συνωστισμού που επικρατούσαν εντός αστικού λεωφορείου στο κέντρο της πόλης, αποπειράθηκε να αφαιρέσει προσωπικά έγγραφα από την τσέπη ανυποψίαστου επιβάτη.

 

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα αποσταλούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr