Δικογραφία για μπάζωμα ρέματος στην Ευκαρπία

Σχηματίσθηκε δικογραφία για υπόθεση παράνομων εργασιών σε ρέμα στην Νέα Ευκαρπία. Η δικογραφία αφορά σε παράνομη επιχωμάτωση ρέματος, που συνορεύει με κέντρο διασκέδασης.

 

Αστυνομικοί του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από επιτόπια αυτοψία, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 46χρονου διαχειριστή κέντρου διασκέδασης στην περιοχή της Νέας Ευκαρπίας, με την κατηγορία της παράβασης του Νόμου περί Ποινικής Προστασίας του Περιβάλλοντος και περί υδραυλικών εν γένει έργων.

 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 39χρονος, κατά τα έτη 2012 και 2013, προέβη σε τουλάχιστον δύο διαδοχικές εργασίες επιχωμάτωσης ρέματος που συνόρευε με το προαναφερόμενο κέντρο διασκέδασης. Επίσης,  πλησίον του παραπάνω χώρου, διαπιστώθηκε η απόληψη εδαφικών υλικών σε έκταση εκατό τετραγωνικών μέτρων και βάθους ενός μέτρου, όπου ο 46χρονος είχε διαμορφώσει με προϊόντα παράνομων εκσκαφών, κεκλιμένο επίπεδο για την κίνηση οχημάτων.

 

Αποτέλεσμα των αυθαίρετων ενεργειών ήταν, η αύξηση της επιφάνειας του αγροτεμαχίου που εκμεταλλεύεται ο 39χρονος, η δημιουργία παράνομου χώρου στάθμευσης για το κέντρο διασκέδασης, καθώς και η μετατόπιση του χείλους του παραπάνω ρέματος.

 

Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr