ΠΑΜΑΚ: «Πάμε για άλλες… Πολιτείες;»

Ενημέρωση για πλήθος χρηματοδοτούμενων ευκαιριών κινητικότητας στο εξωτερικό, όπως σπουδές, πρακτική άσκηση, εθελοντική εργασία, θερινά προγράμματα και ανταλλαγές νέων, θα μπορέσουν να έχουν φοιτητές και απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κατά την εκδήλωση με τίτλο «Πάμε για άλλες… Πολιτείες;», την οποία διοργανώνει το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου.

 

Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015, από τις 15:30 έως 21:00, στην Αίθουσα Συνεδρίων στον 1ον όροφο του Πανεπιστημίου, στη Θεσσαλονίκη.

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να «ταξιδέψουν» σε διάφορες χώρες, όπως Φινλανδία, Ισπανία, Ολλανδία, Αίγυπτο, Τσεχία, Δανία, Βρετανία, Νορβηγία, να θέσουν τις απορίες και τους προβληματισμούς τους, αλλά κυρίως, όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές, «να ακούσουν 15 ομιλητές που έσπασαν τη ρουτίνα τους, σαλπάρισαν μακριά, εξερεύνησαν, ανακάλυψαν και ονειρεύτηκαν!».

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: http://dasta.uom.gr/  

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr