Πασχαλινά παζάρια για καλό σκοπό στη Θεσσαλονίκη

Λαμπάδες, πασχαλινά αβγά, διακοσμητικά και δώρα για μικρούς και μεγάλους θα έχουν την ευκαιρία να βρουν όσοι ενδιαφέρονται στα πασχαλινά παζάρια που πραγματοποιούνται τις επόμενες ημέρες, για καλό σκοπό, στη Θεσσαλονίκη.

Στη συμβολή της οδού Ερμού με την Αριστοτέλους έχει ήδη στηθεί το περίπτερο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των δημιουργικών εργαστηρίων έχουν ετοιμάσει με μεράκι και φαντασία πασχαλινές λαμπάδες, κατασκευές διακόσμησης αλλά και δώρα, τα οποία θα διατίθενται έως και το μεγάλο Σάββατο, 11 Απριλίου.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 28 και 29 Μαρτίου, από τις 10.00 έως τις 18.00, στα γραφεία του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος, στην οδό Καρανιβάλου στην Κάτω Τούμπα, θα πραγματοποιηθεί ένα ξεχωριστό πασχαλινό bazaar. Λαμπάδες για τα βαφτιστήρια, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και κατασκευές από τα ίδια τα παιδιά/άτομα με σύνδρομο Down θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών.

Πασχαλινό παζάρι διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Απριλίου και ο Σύλλογος Φίλων Εθελοντών Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, στην οδό Αμβροσίου 5 (2ος όροφος). Ο Σύλλογος εγκαινιάζει τον νέο του χώρο για τα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης και προσκαλεί τους νονούς και τις νονές να προμηθευτούν -μεταξύ άλλων- λαμπάδες, πασχαλινά αβγά, διακοσμητικά για το σπίτι, κεραμικά και κοσμήματα χειροποίητα.

Το παζάρι θα λειτουργεί το Σάββατο από τις 10.00 έως τις 21.00 και την Κυριακή από τις 10.00 έως τις 19.00.