Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δήμο Νεάπολης – Συκεών

Τις καθιερωμένες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου,  διοργανώνει με κάθε λαμπρότητα ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, με αποκορύφωμα τη μεγάλη μαθητική παρέλαση.

 

Αναλυτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

  • 10.30 π.μ.: Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεάπολης (Π. Τσαλδάρη 14)
  • 11.00 π.μ.: Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας  (Προτομή Θ. Κολοκοτρώνη
  • 11.15 π.μ.: Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων (Προτομή Θ. Κολοκοτρώνη)
  • 11.30 π.μ.: Παρέλαση μαθητών, προσκόπων, αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, μελών νομικών προσώπων και συλλόγων του δήμου (Λεωφόρος Ανδρέα Γ. Παπανδρέου)

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

 

Λόγω της μαθητικής παρέλασης θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αλλαγές στα δρομολόγια της αστικής συγκοινωνίας στη Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου, της Δ. Ε. Νεάπολης του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

 

Ειδικότερα, από τις 9 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Μαρτίου η Τροχαία θα προβεί σε διακοπή κυκλοφορίας στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου από το ύψος της οδού Επταπυργίου μέχρι την οδό Παναγή Τσαλδάρη και όλων των κάθετων δρόμων της Αν. Παπανδρέου μεταξύ των δύο οδών, καθώς και στα δύο ρεύματα της οδού Π. Τσαλδάρη από το ύψος της οδού Αγαθουπόλεως μέχρι τη Λεωφ. Αν. Παπανδρέου.Επιπλέον, θα μονοδρομηθεί η οδός Π. Τσαλδάρη από την οδό Αγίου Γεωργίου μέχρι την οδό Αγαθουπόλεως με κατεύθυνση προς την Αν. Παπανδρέου. Να προστεθεί ότι η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι της Τετάρτης και στην οδό Ελ.Βενιζέλου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Αν. Παπανδρέου μέχρι την οδό Ίμβρου.

 

Επίσης, από τις 9 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι της Τετάρτης, στη Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου και την οδό Παναγή Τσαλδάρη, τα λεωφορεία των γραμμών Νο 18, 25, 35, 57 και 64 με κατεύθυνση προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης θα ακολουθούν τη διαδρομή Αν. Παπανδρέου, Ελπίδος, Αγνώστου Στρατιώτου, Δαβάκη κ.λπ., και το αντίθετο κατά την επιστροφή. 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr