Συνελήφθησαν 22 άτομα για διάφορα αδικήματα

Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών που πραγματοποιούνται από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ. για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο Νομό Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνολικά  είκοσι δύο 22 άτομα.

Αναλυτικότερα αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης, Τροχαίας και Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

 

  • 3 άτομα για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων. Ειδικότερα, έπειτα από έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, σε ίντερνετ-καφέ στην περιοχή της Τούμπας, διαπιστώθηκε η λειτουργία (2) Η/Υ, στους οποίους διενεργούνταν, παράνομα, τυχερά παίγνια από ισάριθμους θαμώνες.
  • Συνελήφθη ο 50χρονος υπεύθυνος του καταστήματος και οι παίκτες.
  • 2 άτομα για παραβάσεις του νόμου περί τελωνειακού κώδικα.  Κατασχέθηκαν συνολικά (132) πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφερα την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
  • 8 άτομα για κατοχή ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.
  • 3 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για διάφορα αδικήματα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 38χρονης ημεδαπής, από αστυνομικούς ομάδας «Ζ», σε βάρος της οποίας εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και κλοπής.
  • 4 αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη Χώρα και 1 που επέδειξε πλαστό σχετικό έγγραφο.
  • 1 άτομο έπειτα από παράσυρση ανήλικης πεζής. Συγκεκριμένα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α΄Τμήματος Τροχαίας Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες της 23-03-2015, 69χρονος ημεδαπός, ο οποίος νωρίτερα την ίδια ημέρα επί της οδού Γ’ Σεπτεμβρίου – Θεσσαλονίκη, παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά 12χρονη ημεδαπή και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.   

 

Επίσης, βεβαιώθηκαν 19 παραβάσεις, που αφορούν στη Νομοθεσία περί εκδιδομένων επ΄αμοιβή προσώπων.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr