Οι τιμωροί των οδηγών οχημάτων που συμπεριφέρονται σαν γάιδαροι

Να και μια καλή είδηση. Κάποιος επιτέλους βρέθηκε για να βάλει στη θέση του όλους τους οδηγούς που χαμένοι μέσα στον μικρόκοσμό και την μικροάνεσή τους τολμάνε και σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους μέχρι και σε ράμπες και διαβάσεις που χρησιμοποιούνται από ανθρώπους με προβλήματα στα άκρα τους ή μπροστά σε στάσεις αστικών λεωφορείων κλπ.

 

Λέγονται Urban Avengers (Αστικοί Εκδικητές) και κάνουν ότι δεν κάνουν η Τροχαία και η δημοτική αστυνομία.  

 

Φωτογραφίζουν τους παράνομους, ανεβάζουν τις φωτογραφίες στο facebook και κατόπιν αναλαμβάνει η…. αυτοδικία.  Πολλοί θυμάστε να είδατε στα παρμπρίζ αυτοκινήτων τα σήματα με το «είμαι γάιδαρος». Ε, τώρα ετοιμαστείτε για κάτι πιο δυναμικό. 

 

Η σελίδα διαθέτει ήδη υποσελίδες για κάθε πόλη π.χ. για τη Θεσσαλονίκη ήδη η σχετική διεύθυνση στο facebook έχει λάβει ήδη 1.330 likes, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός οτι διεκτραγωδείται από τους οδηγούς με πολλά κιλά αναισθησίας απέναντι στους συμπολίτες τους 

Οι λεζάντες είναι χαρακτηριστικές του τρόπου, με τον οποίο οι οδηγοί των οχημάτων αγαπούν τόσο πολύ κεντρικά σημεία της πόλης που υποτίθεται ότι είναι πεζοδρόμια, πλατείες, πάρκα. 

« Όλη η πόλη ενα parking, αστυνομία, δήμος, τροχαία Υπάρχει κανείς να κουμαντάρει το χάος ???»

Κυρίες και κύριοι δήμαρχοι, ακούτε;

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr