Τουριστική προβολή του δήμου Θερμαϊκού σε τουριστικά γραφεία του εξωτερικού

Εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων από τουλάχιστον 10 χώρες θα επισκεφθούν το δήμο Θερμαϊκού, στις 1 και 2 Απριλίου, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τουριστικές δυνατότητες της περιοχής.

 

Πρόκειται για πρωτοβουλία της ΤΕΘ που εντάσσεται στο πλαίσιο προγράμματος για την τουριστική προβολή της περιοχής και υλοποιείται από τον Δήμο σε συνεργασία με την εταιρεία προώθησης ελληνικών προορισμών σε τουριστικά γραφεία, Respond On Demand (www.respondondemand.com).
Στη διάρκεια του διημέρου οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν ενημερωθούν για τις τουριστικές δυνατότητες της περιοχής και να γνωρίσουν την ξενοδοχειακή υποδομή,  με τελικό σκοπό τη διαμόρφωση πακέτων διακοπών για τους πελάτες τους.

Η εταιρεία Respond On Demand, τα τελευταία τέσσερα χρόνια οργανώνει το B2B Travel Event Thessaloniki, στο οποίο συμμετέχουν τουριστικά γραφεία, τα οποία επεκτείνουν με αυτό τον τρόπο τις δραστηριότητές τους και εμπλουτίζουν τον κατάλογό τους.

Για το θέμα ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Ο τουρισμός αποτελεί πηγή πλούτου και ανάπτυξης για τον τόπο μας, ενώ συμβάλλει καθοριστικά στην αύξηση της απασχόλησης. Η δημοτική αρχή έχει ήδη ξεκινήσει ενέργειες για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μέσω της προβολής του τόπου. Ο δήμος Θερμαϊκού με τα 52 χιλιόμετρα ακτογραμμής έχει μεγάλες δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης, ενώ η επαναλειτουργία των δύο κάμπινγκ Αγίας Τριάδας και Επανομής, για την οποία εργαζόμαστε, θα προσφέρει ιδιαίτερη δυναμική. Πιστεύω ότι οι τουριστικοί πράκτορες που θα επισκεφθούν τις επόμενες ημέρες την περιοχή μας θα αξιοποιήσουν την εμπειρία και θα συμβάλλουν στην αύξηση των επισκεπτών στον τόπο μας».  

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr