Εμπαιγμός; τα μέτρα ανακούφισης της ΕΥΑΘ

Τάζουν μεν, εκβιάζουν δε. Όπως καταγγέλλουν τα μέλη της Επιτροπής Δράσης Δυτικών Συνοικιών, ενώ η Διοίκηση της ΕΥΑΘ, εξήγησε πως όσοι υπάγονται στο κοινωνικό τιμολόγιο θα μπορούν έχουν μειώσεις στο λογαριασμό τους και το σημαντικότερο θα δικαιούνται μειώσεις στο λογαριασμό τους χωρίς να αντιμετωπίζουν ξανά τον κίνδυνο διακοπής υδροδότησης.

 

Κι όμως επισημαίνουν τα μέλη της Επιτροπής Δράσης , για να τύχουν αυτών των ευεργετημάτων οι πολίτες, θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει όλους τους χρωστούμενους λογαριασμούς. 

Όπως επισημαίνουν οι εκπρόσωποι της Επιτροπής Δράσης Δυτικών Συνοικιών “η Διοίκηση της ΕΥΑΘ από τη μια εκβιάζει, ενώ ουσιαστικά αποκλείει από την υπαγωγή στο κοινωνικό τιμολόγιο, αυτούς που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, όλους όσους αποδεδειγμένα δεν έχουν να πληρώσουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς  και ζουν καθημερινά υπό το φόβο και την απειλή της διακοπής υδροδότησης”.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Σωματείο Εργαζομένων στην ΕΥΑΘ δεν έχει ενημερωθεί για τη…νέα τιμολογιακή πολιτική της Εταιρείας.

Τα μέλη της Επιτροπής Δράσης Δυτικών Συνοικιών καλούν σε πορεία την Πέμπτη στις 11 το πρωί έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΕΥΑΘ στο Συνντριβάνι.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr