Παράνομο «ρόζ» διαμέρισμα στη Νεάπολη

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 28 Απρ 2015 - 08:00

Τελευταία Ενημέρωση: 08:00

Αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, στη Νεάπολη, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό οίκου ανοχής που λειτουργούσε παράνομα σε διαμέρισμα της περιοχής.

 

Συνελήφθη η 73χρονη μισθώτρια του διαμερίσματος – ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων.

 

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, η συλληφθείσα, ρύθμιζε, τηλεφωνικά, τα επ’ αμοιβή ραντεβού και τις ερωτικές συνευρέσεις γυναικών που εκδίδονταν στην επιχείρηση, τα οποία πραγματοποιούνταν εντός του διαμερίσματος.

 

Κατά την έρευνα σε χώρους του παράνομου οίκου ανοχής, που πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες της 27-01-2015, εντοπίστηκαν δύο ομογενείς γυναίκες, ηλικίας 28 και 65 ετών, οι οποίες είχαν εγκατασταθεί με σκοπό την επ’ αμοιβή έκδοσή τους και σε βάρος τους βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις.

 

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr