Συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί για παράνομη διακίνηση μεταναστών

Στο πλαίσιο συστηματικών και ενδελεχών ερευνών, που διενεργούνται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομες διακινήσεις μεταναστών, συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί διακινητές και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τρίτου, για τα αδικήματα της Διευκόλυνσης μεταφοράς παράνομων αλλοδαπών στο εξωτερικό της Χώρας και της εγκληματικής οργάνωσης.

 

Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες της Δευτέρας 11-05-2015, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της προαναφερόμενης Αστυνομικής Διεύθυνσης, ακινητοποίησαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε περιοχή του Κιλκίς, με οδηγό και συνοδηγό τους δύο διακινητές ηλικίας 41 και 19 ετών αντίστοιχα, στο εσωτερικό του οποίου εντοπίστηκαν τέσσερις αλλοδαποί.

 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι συλληφθέντες θα μετέφεραν τους αλλοδαπούς στην περιοχή των Ευζώνων, απ΄όπου στη συνέχεια θα αναχωρούσαν, έχοντας ως τελικό προορισμό διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ το χρηματικό αντίτιμο που κατέβαλλαν οι μετανάστες, στον έτερο συνεργό, για την παράνομη μεταφορά, ανέρχεται στα 750 ευρώ.

 

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr