Δήμος Θερμαϊκού: Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τη φωτιά

Όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό του εμπρησμού, εξετάζουν το ανακριτικό τμήμα και οι εμπειρογνώμονες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για τη φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς ένα παλιό υδροφόρο όχημα του δήμου Θερμαϊκού και προκάλεσε ζημίες σε δύο ακόμη στην Περαία.

 

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε χώρο στάθμευσης οχημάτων, δίπλα στα κοιμητήρια της Περαίας, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 7 Μαΐου και παρά την ταχύτητα της παρέμβασης και την προσπάθεια των πυροσβεστών υπήρξαν σοβαρές ζημίες.

Το συμβάν δεν επηρεάζει το πρόγραμμα για την αποκομιδή των απορριμμάτων του δήμου.
Για το γεγονός ο Δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Κάθε καταστροφή υλικού και απώλεια μέσων δυσκολεύει το έργο της δημοτικής αρχής, που συνεχίζεται, όμως, κανονικά. Το πρωτοφανές περιστατικό δημιουργεί ερωτηματικά. Περιμένουμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία να ολοκληρώσει τις εκτιμήσεις της και θα ενεργήσουμε αναλόγως. Σε κάθε περίπτωση η δημοτική αρχή είναι προσηλωμένη στην απόλυτη προστασία της δημοτικής περιουσίας και των συμφερόντων του δήμου με κάθε μέσο και προς πάσα κατεύθυνση .Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια πρώτα απ΄όλα τους εργαζόμενους αλλά και όλους τους συνεργάτες μου δημοτικούς συμβούλους που συντόνισαν, βοήθησαν και  αγωνίστηκαν με όλες τις δυνάμεις τους προκειμένου να υπερασπιστούν την περιουσία του Δήμου».

 

ΦΩΤΟ: Αρχείου / Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr