Κανονικά τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

Τη σημερινή απόφαση του ΟΑΣΘ σύμφωνα με την οποία τα δρομολόγια της Γραμμής 43 “Τοπικό Ευόσμου” θα λειτουργήσουν κανονικά τα Σαββατοκύριακα μέχρι να εξετασθεί το θέμα από τον ΣΑΣΘ, χαιρετίζει ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.

 

Υπενθυμίζεται πως το θέμα της διακοπής των δρομολογίων στην αστική λεωφορειακή γραμμή άνωθεν του Περιφερειακού κατά τα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου και Αυγούστου, προκάλεσε τις προηγούμενες ημέρες την έντονη αντίδραση της διοίκησης του Δήμου και με προσωπική παρέμβαση ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Σούλας κάλεσε τη διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών να μην θέσει σε εφαρμογή την εν λόγω απόφαση, καθώς έρχεται να συμβάλει στην περαιτέρω απομόνωση του νεόδμητου αυτού οικισμού.

 

“Αποτελεί πραγματικά θετική εξέλιξη η σημερινή απόφαση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης να μην προχωρήσει μέχρι νεοτέρας στη διακοπή των δρομολογίων της γραμμής 43 “Τοπικό Ευόσμου”. Ευχαριστούμε τόσο τη διοίκηση του ΟΑΣΘ όσο και τον Πρόεδρο του ΣΑΣΘ κ. Γιάννη Παλαιστή για την  ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας και ευχόμαστε πως δεν θα διαταραχθεί το δίκτυο των μέσων μαζικής μεταφοράς στην ευαίσθητη αυτή περιοχή του Δήμου μας, η οποία αντιμετωπίζει ήδη μεγάλα προβλήματα κυκλοφορίας και προσβασιμότητας λόγω των έργων της περιφερειακής οδού” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.

            

ΦΩΤΟ: Αρχείου / Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr