Χειροπέδες για κλοπές στη Θεσσαλονίκη

Συνεχιζόμενων των ερευνών από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχετικά με περιπτώσεις κλοπών που έλαβαν χώρα σε διάφορες περιοχές, προέκυψαν τα ακόλουθα:

 

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πολίχνης – Ευκαρπίας, εξιχνίασαν περίπτωση κλοπής τσάντας, που έλαβε χώρα εντός Κ.Ε.Π. στην Πολίχνη την 07-07-2015, σε βάρος 54χρονης. Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 41χρονος, ο οποίος και συνελήφθη. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προ τριών ημερών, ενεργώντας με τον ίδιο τρόπο, είχε αφαιρέσει επιπλέον, από την ίδια περιοχή την τσάντα 60χρονης, ενώ αυτή κινούταν πεζή.

 

Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 57χρονος αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, καθώς την 07-07-2015 αφαίρεσε διάφορα ενδύματα, από πολυκατάστημα στο κέντρο της πόλης.

 

Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω πρώτες πρωινές ώρες της 07-07-2015 στην περιοχή της Άνω Πόλης, 37χρονος, ο οποίος αποπειράθηκε να διαρρήξει όχημα και να αφαιρέσει την εμπρόσθια κρατική πινακίδα κυκλοφορίας.

 

Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου, σε βάρος 26χρονου αλλοδαπού, ο οποίος, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στις αρχές Μαίου 2015, παραβίασε είσοδο καταστήματος με σκοπό την αφαίρεση αντικειμένων.

 

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα αποσταλούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr