Ευκαρπία: Άνοιξε τις πόρτες της η Δημοτική Βιβλιοθήκη

bibliothiki-eukarpia-pavlou-mela

Το βιβλίο απέκτησε το δικό του σπίτι στη Δ.Ε. Ευκαρπίας, καθώς ο Δήμος Παύλου Μελά, επενδύοντας στη γνώση και στον πολιτισμό, παρέδωσε στους πολίτες της Ευκαρπίας και ιδιαίτερα στη μαθητιώσα νεολαία μια ολοκαίνουργια, πλήρως εξοπλισμένη βιβλιοθήκη με εκατοντάδες βιβλία (αριθμεί ήδη 2130 κωδικούς), υπολογιστές και επιτραπέζια παιχνίδια.

Τα εγκαίνια έγιναν την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015 στις 19:00 στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Ευκαρπίας στην Οδό Εθνικής Αντιστάσεως 24, όπου και θα στεγάζεται πλέον η Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Σας υπενθυμίζουμε ότι αύριο Παρασκευή 16 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτρης Δεμουρτζίδης, με την ευκαιρία ολοκλήρωσης δύο νέων διδακτηρίων όπου λειτουργούν αντίστοιχα Νηπιαγωγεία του Δήμου, θα εγκαινιάσει

-Στις 11.00 το 13ο Νηπιαγωγείο Σταυρούπολης (οδός Αριστείδη και Πεσόντων Ηρώων, δίπλα στο ΕΑΚ Σταυρούπολης), έργο που κατασκευάστηκε από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. και χρηματοδοτήθηκε από τοΕΣΠΑ

-Στις 12.00 το 24ο Νηπιαγωγείο Σταυρούπολης (Γενναδίου και Κωλέττη, στη Νικόπολη), που κατασκευάστηκε και χρηματοδοτήθηκε από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.