Καλλιστεία ομορφιάς Μακεδονίας Θράκης στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

kallisteia-makedonia-thraki-thessaloniki2

Σε μια λαμπρή γιορτή ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο (9/5) , η Βεργίνα Τηλεόραση αναβίωσε το θεσμό, των Καλλιστείων Μακεδονίας Θράκης.

Τα καλλιστεία Ομορφιάς Μακεδονίας Θράκης , φιλοδοξούν να αναδείξουν την ομορφιά , τα νιάτα, τις φιλοδοξίες και τα όνειρα των νέων κοριτσιών του τόπου μας, προσπερνώντας τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που όλοι αντιμετωπίζουμε.

Με μια φαντασμαγορική γιορτή στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, έναν εμβληματικό για τη Θεσσαλονίκη χώρο, με μοναδικά σε αξία και ποικιλία δώρα και ευκαιρίες για τις συμμετέχουσες, με πλήθος καλεσμένων από τον πολιτικό, τον επιχειρηματικό, αθλητικό, καλλιτεχνικό χώρο, η ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, σε ζωντανή μετάδοση και από τα περιφερειακά κανάλια (ΖΕΥΣ, ΝΕΤ, ΕΓΝΑΤΙΑ,SMILE ), έφερε σε κάθε άκρη της Ελλάδας τον παλμό των νιάτων και της ομορφιάς της Μακεδονίας και της Θράκης.

kallisteia-makedonia-thraki-thessaloniki1

Δεκαέξι πανέμορφες  κοπέλες παρέλασαν μπροστά σε πλήθος προσκεκλημένων με τρεις διαφορετικές εμφανίσεις (casual ρούχα, βραδινό ένδυμα, μαγιό), ενώ οι χορηγοί της βραδιάς πρόσφεραν πλούσια δώρα σε όλες τις διαγωνιζόμενες.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα  που παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι του Ομίλου, Λίτσα Μόρφογλου, Άννα Τσίμου και Χριστίνα Τσόρμπα,  εμπλούτισαν με την παρουσία τους η χορευτική ομάδα «focus» από τον Αθλητικό Όμιλο «Αρίων» του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη που έχει στο ενεργητικό της πολλές διακρίσεις και οι τραγουδιστές Μαρία Τσοπέη, η Τίνα Τράκου, η Σοφία Δανέζη και ο Χρήστος Κυπριανίδης.

Σταρ «Μακεδονίας-Θράκης 2016» στέφθηκε η Βερόνικα Μερκούρη , Μις «Μακεδονία Θράκη 2016 η Ευτυχία Λαμπίδου», «Μις Τουρισμός 2016» η Αντωνία Σαριδάκη, «Μις Θεσσαλονίκη 2016» η Βάγια Χρυσού-Ζέρβα, «Μις Βεργίνα TV» η Ελένη Τιτάρου και «Μις Face 2016» η Δέσποινα Χατζηϊωάννου.

Στη λαμπρή βραδιά που πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο νικητές ήταν τα νιάτα, η ομορφιά , το κέφι και το πλήθος του κόσμου και των χορηγών της «Βεργίνα Τηλεόραση» που στηρίζουν  τις πρωτοβουλίες  του καναλιού.   Στο πλαίσιο της διοργάνωσης συγκεντρώθηκαν χρήματα για να στηριχθούν δομές των Παιδικών Χωριών SOS στη Θεσσαλονίκη και την Αλεξανδρούπολη.