Κορδελιό-Εύοσμος: Χωρίς εξέδρες και φέτος

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Με κάθε επισημότητα θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, όπου θα πραγματοποιηθούν δύο παρελάσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά οι παρελάσεις θα πραγματοποιηθούν χωρίς τις εξέδρες των επισήμων, μετά από  απόφαση του Δημάρχου κ. Πέτρου Σούλα για την κατάργησή τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ

Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στις 10.30 π.μ. θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Θα ακολουθήσει (10.45 π.μ.) Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Πλατείας Δημαρχείου και εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από την εκπαιδευτικό φιλόλογο του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου κ. Μαγδαληνή  Ράπτη.

Η μαθητική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στις 11.45 π.μ. στην οδό Μ. Αλεξάνδρου.

ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Η επίσημη δοξολογία για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Ελευθέριο Κορδελιό στις 10.00 π.μ. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού κ. Ιωάννης Δουλάμης.

Στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Παύλου Μελά (πλατεία Σκρα), ενώ η μαθητική παρέλαση θα ξεκινήσει στις 11.30 π.μ. στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου.