Μανταλένα Παπαδοπούλου: Η κυβέρνηση δεν υποχωρεί απέναντι στις ακραίες απόψεις του Σόιμπλε

papadopoulou-madalena

Δεν πρόκειται να υποχωρήσει η κυβέρνησει από τη θέση της να δώσει στους χαμηλοσυνταξιούχος το επίδομα, είπε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή “Εκλεκτικές Συγγένειες” με τον Ανδρέα Σταματόπουλο.

Η κ. Παπαδοπούλου τόνισε πως δεν είναι λογικά αυτά που λέει ο κ. Σόιμπλε και μάλιστα ο κ. Μοσχοβισί στηρίζει την ελληνική κυβέρνηση στο συγεκριμένο ζήτημα. Παράλληλα, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ τόνισε πως υπάρχει μικρή αλλά σταθερή βελτίωση των συνθηκών στην Ελλάδα και σύντομα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και τα δεδομένα με τα capital controls και θα υπάρξει ανάπτυξη και μείωση της ανεργίας.

Σχετικά με τον υφυπουργό Παιδείας Κ. Ζουράρι και τη δήλωσή του για τα νησία, η κ. Παπαδοπούλου είπε πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα, καθώς ο κ. Ζουράρις ήθελε να δείξει πόσο σημαντική είναι η διατήρηση της ελληνικής γλώσσας. Άλλωστε ο κ. Ζουράρις είναι λόγιος και έχει τον δικό του τρόπο έκφρασης.

Τέλος, όσον αφορά τους Ανεξάρτητους Έλληνες η κ. Παπαδοπούλου υποστήριξε πως εκπληρώνουν στο ακέραιο την αποστολή που τους έχει αναθέσει ο ελληνικός λαός και παραμένουν πιστοί στα ιδεώδη τους χωρίς παρεκλίσεις, όσο και αν ααυτό κάποιες φορές δεν είναι και πολύ ξεκάθαρο.