Μητσοτάκης δήλωσε ότι «θα συζητήσει» την προσφορά της Γερμανίας για επιστροφή μεταναστών στην Ελλάδα

O Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη εφημερίδα Bild και τους δημοσιογράφους Paul Ronzheimer και Λιάνα Σπυροπούλου δήλωσε ότι «θα συζητήσει» την προσφορά της Γερμανίας για επιστροφή στην Ελλάδα των δεκάδων χιλιάδων μεταναστών που βρίσκονται στη Γερμανία κι έχουν περάσει από τη χώρα μας, «αν η Γερμανία τους χτίσει σπίτια»!

Ο κύριος Πρωθυπουργός προσφέρει γη και ύδωρ για την αγάπη των Γερμανών . Όταν οι Έλληνες πολίτες θα μείνουν άστεγοι εξαιτίας του Πτωχευτικού οι μετανάστες θα μένουν σε σπίτια που θα τους έχουν στήσει οι Γερμανοί στην Ελλάδα.

Δεν μπήκε καν στον κόπο να επαναδιαπραγματευτεί το σβήσιμο μέρους του χρέος της χώρας ο κύριος Μητσοτάκης δοθείσης της ευκαιρίας του αιτήματος Μέρκελ ή να μιλήσει για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Μπιρ παρά όλα ο Κυριάκος. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Με μερικές χιλιάδες εργατικές κατοικίες θα την βγάλει καθαρή το Βερολίνο.

Πώς γίνεται οι βουλευτές της ΝΔ να ανέχονται να διαβάζουν αυτά που λέει ο κύριος Μητσοτάκης δεν το έχω καταλάβει.

Πώς γίνεται οι βουλευτές της ΝΔ να ψηφίζουν ότι νομοσχέδιο φέρνει η κυβέρνηση Σημίτη του Κυριάκου Μητσοτάκη πάλι δεν το έχω καταλάβει.

Σαρίδης Ιωάννης

Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος