“Όλοι Μαζί, μια Αγκαλιά για τα Παιδιά” Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι πιο ανθρώπινα για τις 21 ψυχές του “Αγίου Στυλιανού”

Παρά τη δύσκολη για όλους μας συγκυρία, η Θεσσαλονίκη πλημμύρισε σήμερα από αγάπη! ‘Ενα ολόκληρο φορτηγό γέμισε με τα πράγματα που αμέτρητοι συμπολίτες πρόσφεραν για τα βρέφη και τα νήπια του Ορφανοτροφείου Άγιος Στυλιανός, στο πλαίσιο της εθελοντικής δράσης “Όλοι Μαζί, μια Αγκαλιά για τα Παιδιά”!

Για ακόμη μια φορά οι συμπολίτες μας απέδειξαν την ευαισθησία και την κοινωνική ευθύνη τους, αποστομώνοντας στην πράξη όλους εκείνους που θέλουν να μας παρουσιάζουν διαφορετικά.

Τη δράση διοργάνωσε ο Σύλλογός μας, μαζί με το Ράδιο Έναντι, τον Αγροτικό Αστέρα και το Ινστιτούτο Κοινωνικής Οικονομίας, και την πλαισίωσαν με την σημαντική παρουσία τους ο Δήμαρχος Κορδελιού Εύοσμου κ.Κλεάνθης Μανδαλιανός , η Αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Κορδελιού Εύοσμου κα. Φωτεινή Πεσματζόγλου η Δικηγόρος κα.Αναστασία παναγκασίδου,η Δικηγόρος κα.Στέλλα Σαμαρά, η Δικηγόρος κα.Ελεάνα Γεωργίου,η Δικηγόρος κα.Θεοδώρα Μουταφίδου , Ο Οικονομολόγος και συνεργάτης του ΣΔ&ΠΚΒΕ Απόστολος Σπαθάς η κα. Δήμτρα Ξανθοπούλου (Μέλος του Συλλόγου μας) και ο κ.Γεώργιος Κομνηνός.

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι πιο ανθρώπινα για τις 21 ψυχές του Βρεφοκομείου-Οργανοτροφείου, αλλά και όλους εμάς που λάβαμε το σημαντικό μήνυμα Αγάπης και Ανιδιοτελούς Προσφοράς!

Η Δράση συνεχίζεται και σας περιμένουμε και τις επόμενες ημέρες στα γραφεία του Αγροτικού Αστέρα, Μεγάλου Αλεξάνδρου & 28ης Οκτωβρίου 36 (Εύοσμος) για να παρέχουμε ακόμη περισσότερα σε εκείνους που έχουν ανάγκη!