Παπαθανάσης: Δεν έχω συμπτώματα -Τι είπε για τη συνάντηση με τον επενδυτή που είχε κορωνοϊό

Καλά στην υγεία του είναι ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης οποίος βρίσκεται σε προληπτική καραντίνα λόγω της συνάντησής του με επενδυτή από το εξωτερικό ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

«Ήταν μία υπηρεσιακή συνάντηση με έναν επενδυτή ο οποίος μάλιστα μάθαμε ότι είχε περάσει και το τεστ των 72 ωρών. Μετά τη συνάντηση και με τον κ. Γεωργιάδη, είδε και τον κ. Πλακιωτάκη και ενώ ήμασταν έτοιμοι να αναχωρήσουμε για τη Θεσσαλονίκη με τον πρωθυπουργό, μας τηλεφώνησαν και μας είπαν ότι έχει ανιχνευθεί με Covid. Αμέσως αποχωρήσαμε, ακούσαμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, και ήρθαμε σε καραντίνα στο σπίτι μας και θα μείνουμε σε καραντίνα όπως πρέπει να παραμείνει η καθεμία και ο καθένας», είπε ο κ. Παπαθανάσης μιλώντας στο OPEN, ενώ τόνισε ότι στη συνάντηση με τον επισκέπτη φορούσαν όλοι μάσκες και ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται.

Παράλληλα αποκάλυψε ποιος ήταν ο επενδυτής με τον οποίο συναντήθηκε ο ίδιος αλλά και οι Άδωνις Γεωργιάδης και Γιάννης Πλακιωτάκης, που επίσης έχουν μπει σε προληπτική καραντίνα. Πρόκειται για επενδυτή από το Ισραήλ ο οποίος συναντήθηκε με τα συγκεκριμένα μέλη της Κυβέρνησης προκειμένου να συζητήσει για τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας. «Θέλουμε να λυθεί το θέμα της Ελευσίνας» είπε σχετικά ο Νίκος Παπαθανάσης.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης ανέφερε επίσης ότι εργάζεται από το σπίτι και βρίσκεται σε ξεχωριστούς χώρους από την υπόλοιπη οικογένεια. και ότι το Σάββατο ή την Κυριακή θα κάνει το τεστ. «Δεν έχω κανένα σύμπτωμα», σημείωσε επίσης ενώ τόνισε ότι δεν συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό πριν την αναχώρηση για Θεσσαλονίκη.


Πηγή: iefimerida.gr