Στις φυλακές Διαβατών μετήχθη ο Ν.Μαζιώτης

Στις φυλακές Διαβατών μετήχθη το πρωί του Σαββάτου ο Νίκος Μαζιώτης.

Η μεταφορά του έγινε με άκρα μυστικότητα και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, έπειτα από σχετικό αίτημα του Συμβουλίου Φυλακών του σωφρονιστικού καταστήματος Κορυδαλλού.

Το Συμβούλιο απαρτίζεται από τη διευθύντρια των φυλακών, τον αρχιφύλακα και την κοινωνική λειτουργό.

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό τόσο της καταζητούμενης συντρόφου του, Πόλας Ρούπα, όσο και συνεργών του, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως τα Πατήσια, ο Άγιος Νικόλαος, η Κυψέλη, η Νέα Χαλκηδόνα, η Νέα Ιωνία, ο Μαραθώνας, η Νέα Μάκρη και το Γραμματικό, καθώς και στο Κιάτο και την Ακράτα Κορινθίας.

Επίσης, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα πέντε φωτογραφίες της Ρούπα, αναζητώντας πληροφορίες που ενδεχομένως θα μπορούσαν να διευκολύνουν στον εντοπισμό και στη σύλληψή της. 

Από τις πέντε φωτογραφίες, οι τέσσερις αποτελούν στιγμιότυπα εικόνων κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας στις οποίες είναι εμφανής η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της και ότι έχει αδυνατίσει αρκετά. Η πέμπτη φωτογραφία προέρχεται από την αρχική της σύλληψη το 2010. 

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας σημειώνεται ότι η Ρούπα ενδέχεται να κυκλοφορεί με το ασημί Hyundai Accent που είχε αγοράσει πρόσφατα ο Νίκος Μαζιώτης, χρησιμοποιώντας το πλαστό δελτίο ταυτότητας με το όνομα Μιχάλης Μιχελάκης.