Συνελήφθησαν 14 άτομα στη Θεσσαλονίκη -Δείτε γιατί

Στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αλλά και ερευνών που πραγματοποιούνται συστηματικά από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ. για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο Νομό Θεσσαλονίκης, κατελήφθησαν 31 άτομα να επιδίδονται σε παράνομες δραστηριότητες.

 

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το τελευταίο 24ωρο πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τους οποίους συνελήφθησαν:

 

(5) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

Μεταξύ αυτών, ένας 22χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Έδεσσας για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής και 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν (2) αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (3) ετών, για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

(2) άτομα για περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ωραιοκάστρου, 28χρονος αλλοδαπός για περίπτωση κλοπής από οικία και από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς 22χρονος αλλοδαπός για απόπειρα κλοπής από κατάστημα.

(2) άτομα για κατοχή ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

(4) άτομα, τα οποία δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

(1) άτομο για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα.

Κατασχέθηκαν πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

 

Επίσης, βεβαιώθηκαν:

 

  • (14) παραβάσεις του Νόμου περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων και
  • (3) παραβάσεις για επαιτεία.

 

 

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr