Βαγγέλης Καρακώστας: Συμφωνία – πανωλεθρία για την πατρίδα

karakostas

Πανωλεθρία για την πατρίδα χαρακτηρίζει τη συμφωνία που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ο βουλευτής Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής, Βαγγέλης Καρακώστας μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή “Οι Απέναντι” με τους Ανδρέα Σταματόπουλο και Σάκη Αποστολάκη. Ο κ. Καρακώστας τόνισε πως παρόλο που η χώρα έχει δεσμευτεί για 99 χρόνια, μια κυβέρνηση Χρυσής Αυγής θα μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση ακολουθώντας το παράδειγμα της κυβέρνησης Μεταξά, όταν ο τότε πρωθυπουργός προσέφυγε στα διεθνή δικαστήρια για παλιότερα δάνεια και δικαιώθηκε. Επίσης, ο βουλευτής χαρακτήρισε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κρατικοδίαιτους κηφήνες που ψηφίζουν όλα αυτά τα νομοσχέδια επειδή έχουν να χάσουν πολλά.

Ο κ. Καρακώστας αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό λέγοντας πως στα κέντρα φιλοξενείας διαπράττονται καθημερινά εγκλήματα και η αστυνομία έχει λάβει εντολές να μην παρεμβαίνει. Παράλληλα, ο Β. Καρακώστας τόνισε πως οι αλλοδαποί απειλούν την εθνική ομοιογένεια του ελληνικού πληθυσμού.

Όσον αφορά το μεγάλο εκλογικό ποσοστό που έλαβε το ΕΛΑΜ στην Κύπρο και την είσοδό του στη Βουλή, ο κ. Καρακώστας είπε πως αυτό αποτελεί την καλύτερη είδηση των τελευταίων ημερών και μαζί Χρυσή Αυγή και ΕΛΑΜ θα αγωνιστούν για τα εθνικά θέματα. Τέλος, όσον αφορά το παραδικαστικό, ο κ. Καρακώστας μίλησε για την εμπλοκή του εισαγγελέα Ποιμενίδη που εκτελούσε και αυτός εντολές της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να εμπλέξει τη Χρυσή Αυγή σε παράνομες πράξεις.