1800 νέοι κάδοι απορριμμάτων θα ενισχύσουν την καθαριότητα στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Στην εκ βάθρων ανανέωση και ενίσχυση του εξοπλισμού καθαριότητας προχωρά ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, σε μια προσπάθεια για τη βελτίωση και αναβάθμιση των υποδομών που αφορούν σε έναν από τους πλέον ευαίσθητους τομείς του Δήμου.

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού για τον εκσυγχρονισμό της υπηρεσίας καθαριότητας, εντάσσεται η προμήθεια 1800 νέων κάδων απορριμμάτων, τους οποίους θα προμηθευτεί ο Δήμος μετά την ολοκλήρωση της διεξαγωγής διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η προμήθεια, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών, είναι συνολικού προϋπολογισμού 503.521,84€ και περιλαμβάνει:

500 πλαστικούς κάδους, χωρητικότητας 1100lt

300 πλαστικούς κάδους, χωρητικότητας 360lt

802 μεταλλικούς κάδους, χωρητικότητας 1100lt

152 διπλά επιδαπέδια- επιστήλια καλάθια απορριμμάτων και

– 47 κάδους κομποστοποίησης

  “Συνεπείς στη δέσμευσή μας να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε την εικόνα του δήμου μας, προχωράμε στη ριζική ανανέωση του εξοπλισμού της καθαριότητας. Στόχος μας η δημιουργία ενός σύγχρονου δικτύου κάδων αλλά και λοιπού εξοπλισμού, ώστε να αποκατασταθεί η ευταξία και η λειτουργικότητα σε κάθε γειτονιά του Δήμου” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Στο πλαίσιο της συντονισμένης προσπάθειας για την καθαριότητα του Δήμου, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου Χρήστο Δεμερτζή εντάσσεται και η μελέτη για την επισκευή των μεταλλικών κάδων, καθώς και η ενίσχυση του στόλου καθαριότητας με νέο σύγχρονο μηχανοκίνητο εξοπλισμό.