1η Συνάντηση των μελών HUMANS Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Την πρώτη τους συνάντηση είχαν το βράδυ της Τρίτης, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, τα νέα μέλη του παραρτήματος του Ομίλου HUMANS Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Γνωρίστηκαν, συζήτησαν, αντάλλαξαν απόψεις και έβαλαν στόχους. Από κοινού στόχους, μίας ομάδας νέων, επιστημόνων , επαγγελματιών και όχι μόνο.

 

«Ο σκοπός μας είναι τριπλός» διευκρίνισε σε κατ’ ιδίαν συνομιλίες με νέα μέλη που ήθελαν να μάθουν περισσότερα για το στόχο και το όραμα του Ομίλου, ο πρόεδρος του HUMANS Κώστας Μησιάλης.  «Σκοπός μας είναι να προωθήσουμε τους νέους επαγγελματίες και επιχειρηματίες που είναι μέλη μας, να βοηθήσουμε το επιχειρείν μέσα από τις δράσεις και τις ημερίδες μας, και να διοργανώσουμε από κοινού εθελοντικές δράσεις», αναφέρει.

 

 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πήρε τον λόγο και η υπεύθυνη του νέου παραρτήματος Αγγελική Ιωάννου η οποία μίλησε για τους στόχους που έχει θέσει αλλά και για ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας του παραρτήματος. Τέλος, τοποθετήθηκαν όλοι οι  παρευρισκόμενοι εκφράζοντας την γνώμη τους για το παρόν και το μέλλον του παραρτήματος αλλά και του ομίλου γενικότερα.

 

Πρόκειται για μία πολύ καλή διέξοδο για ανθρώπους που  θέλουν να διοχετεύσουν την ενέργεια τους, να γνωρίσουν καινούργια άτομα που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και τα ίδια ενδιαφέροντα μαζί τους. «Σχεδιάζουμε εκδηλώσεις για την φωτογραφία, την κηποτεχνία, την υγιεινή του στόματος για τον επόμενο μήνα και πολλές ακόμη» είπε ο κ. Μησιάλης και ανέφερε ότι όλες αυτές οι δράσεις θα είναι ανέξοδες για τα μέλη του Ομίλου.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη δραστηριότητα, τα μέλη και τα παραρτήματα του Ομίλου HUMANS μπορείτε να βρείτε στο http://onee-humans.blogspot.gr/.

 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr