6 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο – Διαβάστε γιατί

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς από τις Διευθύνσεις Αστυνομικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης, στοχευμένοι έλεγχοι, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν:

– Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης- Αγίου Παύλου, 66χρονη αλλοδαπή και ο 34χρονος γιος της, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσε από μία απόφαση, με την οποία καταδικάστηκαν έκαστος σε ποινή φυλάκισης 5 ετών, για παράβαση του Νόμου περί εισόδου, διαμονής και κοινωνικής ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών στην Ελληνική Επικράτεια.

– Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, 27χρονος Έλληνας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Επιπλέον, συνελήφθησαν τρεις ακόμη ημεδαποί, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.