7 τρόποι για να δείξετε ευγνωμοσύνη στον σύντροφό σας

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είπατε ‘ευχαριστώ’ στον σύντροφό σας για την αγάπη και την ευτυχία που σας δίνει; Και πότε ήταν η τελευταία φορά που πριν κοιμηθείτε ή όταν ξυπνήσατε αισθανθήκατε ευγνωμοσύνη για τη σχέση σας; Καλό είναι να προσπαθούμε να δείχνουμε στον σύντροφό μας την ευγνωμοσύνη μας όσο πιο συχνά μπορούμε και να του λέμε με ‘ευχαριστώ’ για όσα μας προσφέρει.

 

 Δεν θα θέλατε το ίδιο κι από τον ίδιο;

 

1. Μην ξεχνάτε να λέτε ‘σ’αγαπώ: Κάθε μέρα και όσο πιο συχνά μπορείτε εκφράστε την αγάπη που νιώθετε! Ακόμα κι αν δεν είστε μαζί πολλές ώρες γράψτε του ένα γράμμα ή αφήστε ένα σημείωμα στην πόρτα του σπιτιού!

 

2.  Κάντε μια λίστα με όλα όσα εκτιμάτε στον σύντροφό σας και χαρίστε την σε εκείνον σαν δώρο!

 

3. Στείλτε του ένα ρομαντικό email ή μήνυμα στο κινητό ενώ είστε στη δουλειά για να του δείξετε ότι τον σκέφτεστε μέσα στην ημέρα.

 

4. Κάντε του πιο συχνά δώρα ακόμα και καθημερινά! Μικρά οικονομικά δώρα όπως ένα γλυκό, ένα λουλούδι ή ένα cd με τραγούδια! 

 

5. Δείξτε του την ευγνωμοσύνη σας βοηθώντας τον καθημερινά σε κάτι: Φτιάξτε του πρωινό, γεμίστε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του με βενζίνη ή πληρώστε τους λογαριασμούς… πριν το ζητήσει!

 

6. Κάντε του εκπλήξεις: Ένα αφρόλουτρο, ένα ρομαντικό δείπνο ή ένα ραντεβού θα του δείξουν ότι δεν έχει χαθεί ακόμα το ενδιαφέρον!

 

7.  Μην ξεχνάτε το σεξ: Η ερωτική επαφή του ζευγαριού όχι μόνο το φέρνει πιο κοντά αλλά ανανεώνει τα συναισθήματα και το πάθος που έχει ο ένας για τον άλλο!