7ο Πικ Νικ Τέχνης στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παύλου Μελά «ΙΡΙΣ» διοργανώνει και φέτος το 7ο Πικ-Νικ Τέχνης στη Μονή Λαζαριστών στις  20 & 21 Ιουνίου 2015 κατά τις ώρες 18.30-22.30.

 

Στις 20 και 21 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών, συναντώνται όλες οι δράσεις/σχολές της Κοινωφελούς Επιχείρησης  του Δήμου Παύλου Μελά ‘’ΙΡΙΣ’’, με αφορμή τη λήξη των φετινών τους προγραμμάτων.

 

Η Σχολή Χορού ,το Εργαστήριο Εικαστικών τεχνών, το Θέατρο και τα Δημοτικά Ωδεία Σταυρούπολης /Πολίχνης συναντώνται σ’ ένα διήμερο πρόγραμμα εκθέσεων, δράσεων, συναυλιών και παραστάσεων, ανοιχτό στο κοινό.

 

Το Εικαστικό Εργαστήριο εκθέτει τα έργα των τμημάτων του -παιδικά, ενηλίκων, εφήβων, κεραμικής, fusing και κοσμήματος/χειροτεχνίας, καταλαμβάνοντας όλους τους χώρους της Μονής.

 

Το Θέατρο παρουσιάζει τα τμήματα του μέσα από δράσεις, ασκήσεις και αυτοσχεδιασμούς.

 

Η Σχολή Χορού, συμμετέχει με την παράσταση ”Από τον βυθό στα κύματα ” παιδικό μπαλέτο σε τρεις πράξεις.

 

Τα Δημοτικά Ωδεία Σταυρούπολης-Πολίχνης παρουσιάζουν τους μικρούς τους μουσικούς.

 

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν ανοιχτά εργαστήρια ζωγραφικής και χορού 18.30-19.30 και την Κυριακή 18.30-20.30 εργαστήριο χορωδίας και Βυζαντινής χορωδίας.

 

Το πρόγραμμα του Πικ-Νικ ολοκληρώνεται με την συναυλία ”ήχοι της JAZZWest Side Ensemble” 21.45 την Κυριακή γιορτάζοντας και την Ευρωπαϊκή ημέρα μουσικής.

 

ΦΩΤΟ: Αρχείου | Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr