Αναστάτωσε τη Βουλιαγμένη ελικοπτεράκι – Δεν περιείχε εκρηκτικά

Δεν βρέθηκε, τελικά, εκρηκτική ύλη στο τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι που εξερράγη το πρωί της Παρασκευής στην οδό Ηλέκτρας στη Βουλιαγμένη. Αρχικά κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι εντοπίστηκε εκρηκτική ύλη. 

 

Τελικά όταν ολοκληρώθηκε η έρευνα του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών(ΤΕΕΜ) στο ελικοπτεράκι αερομοντελισμού που κατέπεσε στην οδό Ηλέκτρας στη Βουλιαγμένη λίγο μετά τις 7 το πρωί δεν βρέθηκαν εκρηκτικά.

 

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το ελικοπτεράκι δεν περιείχε εκρηκτικά. Σημειώνεται ότι, κοντά στο σημείο της πτώσης βρίσκεται το σπίτι του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.

 

Το ελικοπτεράκι εξερράγη κοντά σε ένα σπίτι της περιοχής, το οποίο διαθέτει περιμετρικά συνολικά έξι κάμερες ασφαλείας, ενώ προστατεύεται και από συρματοπλέγματα και υψηλό φράχτη. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για το σπίτι επιχειρηματία. 

 

Λόγω της έκρηξης, τμήματα του ελικοπτέρου σκορπίστηκαν στον χώρο, ενώ προκλήθηκαν και φθορές σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

 

Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις τις αστυνομίας, ενώ οι γύρω δρόμοι έχουν αποκλειστεί. Άνδρες της Αντιτρομοκρατικής έχουν επίσης σπεύσει στην περιοχή.