Άνοιξε η νέα ΔΟΥ Αμπελοκήπων

Επί τέλους ύστερα από δεκαετίες, η πολύπαθη στεγαστικά ΔΟΥ Αμπελοκήπων, μεταστεγάσθηκε και λειτουργεί στην οδό Καραολή και Δημητρίου αριθμός 15 στον Εύοσμο. Η ΔΟΥ Αμπελοκήπων στεγάσθηκε αρχικά στην οδό Αμπελώνων με Ελευθερίας (Αμπελόκηποι), ακολούθως στην οδό Αγίων Πάντων και μετά στην οδό Ειρήνης.

 

Η διοίκηση του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης κατέβαλε ιδιαίτερα μεγάλες προσπάθειες με όλες τις κυβερνήσεις, για τη μεταστέγασή της.

 

Η ΔΟΥ Αμπελοκήπων, που εξυπηρετεί τους Αμπελόκηπους, τη Μενεμένη, τον Εύοσμο και τη Σταυρούπολη (πληθυσμός 300.000 κάτοικοι περίπου), βρίσκεται πλέον σε καλύτερες εγκαταστάσεις και πολύ πιο κοντά στους φορολογούμενους πολίτες που εξυπηρετεί. Έστω και με καθυστέρηση, επί τέλους… να λοιπόν που γίνονται θαύματα…

 

Tο νέο κτήριο, αποτελείται από τρεις ορόφους και ο κάθε όροφος καταλαμβάνει επιφάνεια 700 τμ.

 

Για τους υπαλλήλους της ΔΟΥ υπάρχει στην είσοδο αυτόματο σύστημα προσέλευσης – αποχώρησης με μαγνητική κάρτα. Επίσης το κτήριο διαθέτει ειδική πρόσβαση για ΑΜΕΑ.

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, ο βουλευτής της Ν.Δ. Θεόδωρος Καράογλου και οι δήμαρχοι Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και Κορδελιού-Ευόσμου Πέτρος Σούλας. Ο μητροπολίτης Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως Βαρνάβας τόνισε ότι έχει εξαντληθεί η φοροδοτική δυνατότητα των εργαζομένων και παράλληλα προέτρεψε τους πολίτες να είναι συνεπείς στην καταβολή των φόρων.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr