Απαγόρευση συγκέντρωσης φιλάθλων στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο

Απαγόρευση δημόσιων συγκεντρώσεων φιλάθλων θα τεθεί σε ισχύ το Σάββατο 26 Απριλίου, ημέρα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, επιχειρεί να διαμορφώσει η Ελληνική Αστυνομία με απόφαση που εξέδωσε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής.

Η απαγόρευση, με απόφαση που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρεται ότι, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (ΟΑΚΑ, στις 8 μ.μ.), δεν επιτρέπονται οι δημόσιες υπαίθριες συγκεντρώσεις φιλάθλων σε συγκεκριμένη περιοχή από τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου ως και τις 8:00 το βράδυ.

 

Για το μέτρο αυτό ο γενικός αστυνομικός διευθυντής επικαλείται λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής.

 

Η επίμαχη περιοχή περικλείεται από τις οδούς: Κωνσταντινουπόλεως (από τη συμβολή της με την οδό Σεπολίων), αριστερά Θερμοπυλών, Αγίων Ασωμάτων, Αποστόλου Παύλου, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Λ. Αμαλίας, Βασ. Σοφίας, αριστερά Ακαδημίας, Χαλκοκονδύλη, δεξιά 28ης Οκτωβρίου, αριστερά Κοδριγκτώνος, Αγορακρίτου, Πεισιστράτους, Σεπολίων, Κωνσταντινουπόλεως.