Απάντηση Λοβέρδου με φωτογραφίες για τις «βίλες στον Εβρο»: Ντρέπομαι για τα fake news

Φωτογραφίες από την περιοδεία του στον Έβρο κατέθεσε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Άνδρεας Λοβέρδος.

Η κίνηση αυτή έγινε ως απάντηση στα fake news των τελευταίων ημερών ότι πολίτες της περιοχής που βοηθούν το στρατό και την αστυνομία το κάνουν για να προστατεύσουν τις βίλες τους. «Ακούστηκε για τύπους που πήγαν να βοηθήσουν και είναι κάτοχοι πλούσιων βιλών που πρέπει να προστατευτούν και γι’ αυτό πήγαν να βοηθήσουν. Εγώ γύρισα από διήμερη περιοδεία όπου έκανα και μια τελευταία βόλτα με ψαρόβαρκα. Αυτά είναι οι βίλες και τα σκάφη; Καταθέτω τις φωτογραφίες στη Βουλή. Ντράπηκα για αυτά που λέγονται. Έκανα φωτογράφηση και τα καταθέτω στη Βουλή. Δεν χρειάζεται να μιλάμε για πράγματα που δεν ξέρουμε όταν ο Ερντογάν ψάχνει για fake news. Ντράπηκα γι’ αυτά που ακούστηκαν σε βάρος συμπολιτών μου. Στα fake news αυτών που προσπαθούν με τον ασύμμετρο με μορφές υβριδικού πολέμου πόλεμο δεν βοηθάμε ούτε με τέτοιες αναφορές ούτε ως αυτόκλητοι σωτήρες που πήραμε τα όπλα.»

Λοβέρδος: Ενότητα πολιτών και κομμάτων απέναντι στον Ερντογάν
Παράλληλα, ο κ.Λοβερδος ζήτησε την ενότητα πολιτών και πολιτικών κομμάτων απέναντι στις προκλήσεις του Ερντογάν: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν λίγους μήνες είχαμε την παράνομη συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης, έχει προειδοποιήσει ο Ερντογάν ότι θα επιχειρήσει έρευνες για ορυκτό πλούτο σε αυτό που θεωρεί παρανόμως δικό του χώρο. Όποια απειλή έχει εκστομίσει την έχει πραγματοποιήσει. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ενωμένοι όχι μόνο για λόγους συμβολικούς αλλά και γιατί δεν μπορεί κανείς να είναι βέβαιος για τις επόμενες κινήσεις ενός ηγέτη που ηττήθηκε 2 φορές τελευταία.»


Πηγή: iefimerida.gr