Απίστευτο κι όμως… ελληνικό. Παίζουν στοίχημα στο διαδίκτυο τον τάφο της Αμφίπολης!

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό. Παίζουν στοίχημα στο διαδίκτυο τον τάφο της Αμφίπολης και σε ποιον ανήκει. Ιστοσελίδα διαδικτυακού στοιχήματος ανέβασε διαγωνισμό για το ποιος είναι ο διάσημος νεκρός που έχει ταφεί εκεί και καλεί τους πελάτες να ποντάρουν, δίνοντας μάλιστα και εκπληκτικές αποδόσεις.

Βέβαια οι εμπνευστές του εν λόγω στοιχήματος, έσπευσαν να διανθίσουν με χιούμορ το στοίχημα βάζοντας απίθανα πρόσωπα: Από τον Αδόλφο Χίτλερ μέχρι τον Μπιν Λάντεν και τον μέχρι τον Ιντιάνα Τζόουνς!.

 

Όσοι ποντάρετε στον Μπιν Λάντεν και δικαιωθείτε θα λάβετε την εξωπραγματική απόδοση… 2011, ενώ αν βρεθεί ο Χίτλερ μόλις… 1945! Πάντως σύμφωνα με τους διοργανωτές φαβορί φαίνεται να είναι ο ναύαρχος του Μεγάλου Αλεξάνδρου Νέαρχος, καθώς έχει απόδοση 3,65 με την Ρωξάνη να ακολουθεί με 4.10.

 

Η καμπάνια της εταιρείας ξεκινά με το ερώτημα: Τι συνδέει την Αμφίπολη με τον Ρανιέρι; Ανακαλύψτε τα ειδικά στοιχήματα και διασκεδάστε παίζοντας.Οι επιλογές συνολικά είναι δώδεκα, πέντε οι σοβαρές και πιθανές σύμφωνα και με τα λεγόμενα των ειδικών επιστημόνων, και επτά οι απίθανες αν και για όλους όσοι έχουν επιλεγεί υπάρχει μια μυστηριώδης ιστορία που είτε έχει να κάνει με το που βρίσκεται το πτώμα τους (για τα υπαρκτά πρόσωπα) είτε με την παρουσία τους στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη (για τους πρωταγωνιστές τηλεοπτικών σειρών και κινηματογραφικών ταινιών).
Ως πιθανότερο «ένοικο» του τύμβου η εταιρεία θεωρεί τον Νέαρχο, στον οποίο δίνει τη μικρότερη απόδοση της τάξης του 3,65. Ακολουθούν η Ρωξάνη και ο γιος της Αλέξανδρος IV με 4,10, η Ολυμπιάδα με 4,55, ο Μέγας Αλέξανδρος με 7,25 και ο Κάσσανδρος με 12,20.
Οι πιο… απίθανες επιλογές είναι:

1. Ο Αδόλφος Χίτλερ με 1.945

2. Ο Τζίμι Χόφα με 101

3. Ο Ιντιάνα Τζόουνς με 251

4. Ο Λοχίας Μπρόντι από την αμερικανική τηλεοπτική σειρά Homeland με 501

5. Ο Ναύαρχος Γουίλιαμ Μπιλ Αντάμα από το battlestar Gallactica με 501

6. Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν με 2011

Για όσους πιστεύουν τέλος ότι ο τάφος χρησιμοποιήθηκε ως τελευταία κατοικία για κάποιον άγνωστο υπάρχει και αυτή η επιλογή δίνοντας απόδοση 18,50.