ΑΠΘ: Χριστουγεννιάτικο bazaar στη φοιτητική λέσχη

Η Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (ΕΕΦΙΕ), Παράρτημα Θεσσαλονίκης, με έδρα το Α.Π.Θ., αναγνωρίζοντας τη σκληρή προσπάθεια του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παίδων Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Δημήτριος» και του Συλλόγου Φίλων να εξασφαλίσουν την ποιότητα ζωής και την αξιοπρεπή διαβίωση των ατόμων με αναπηρία στη σημερινή εποχή της κρίσης, διοργανώνει, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, «Χριστουγεννιάτικο Bazaar Στήριξης».

 

Στόχος της εκδήλωσης είναι η εθελοντική στήριξη παιδιών με νοητική υστέρηση με ή χωρίς άλλες αναπηρίες. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Κ.Α.Α.Π.Α.Θ. προς ενίσχυση του έργου του.

 

Εθελοντές φοιτητές Ιατρικής και Οδοντιατρικής θα βρίσκονται στο χώρο της Κάτω Φοιτητικής Λέσχης του Α.Π.Θ. για να προωθήσουν χειροποίητα γλυκά και μαρμέλαδες, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ρούχα, κοσμήματα (δωρεές από εμπορικά καταστήματα) και φυσικά κουραμπιέδες και μελομακάρονα σε πολύ χαμηλές τιμές για τον σκοπό αυτόν.

 

Το Bazaar θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 18/12/2014 και ώρες 12:00- 15:00, στο Φουαγιέ της Κάτω Φοιτητικής Λέσχης του Α.Π.Θ.

 

Το Κ.Α.Α.Π.Α.Θ. «Ο Άγιος Δημήτριος» ιδρύθηκε το 1973 από το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας και αποτελεί μια μονάδα κοινωνικής φροντίδας. Σκοπός του κέντρου είναι η παροχή ασφάλειας, περίθαλψης, εκπαίδευσης, κοινωνικής ένταξης και ψυχαγωγίας σε 24ωρη βάση σε άτομα και των δυο φύλων που έχουν νοητική υστέρηση με ή χωρίς άλλες αναπηρίες.