Άρχισαν οι αιτήσεις για φιλοξενία βρεφών και νηπίων στον Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.

Για μια ακόμη χρονιά ο «Οργανισμός Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας» (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) του Δήμου Θεσσαλονίκης συμμετέχει στη δράση «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής» (ΕΣΠΑ) προσφέροντας συνολικά 437 θέσεις φιλοξενίας βρεφών και νηπίων, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

 

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να αποστείλουν έως και την Τρίτη 18 Αυγούστου 2015 τις αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μόνο ταχυδρομικά ή με courier στην διεύθυνση: Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), Tσιμισκή 27, Τ.Κ. 54624-Θεσσαλονίκη.

 

Η αίτηση βρίσκεται αναρτημένη στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.eetaa.gr. Οι ενδιαφερόμενοι που δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία Διοίκησης του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ. (Μιαούλη 4, Τριανδρία, τηλ. 2310.989.280 – 283) για έντυπα και περισσότερες πληροφορίες, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 08.00 έως τις 15.00.

 

 «O Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ. συμμετέχει και φέτος στο πρόγραμμα  «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής» της ΕΕΤΑΑ και προσφέρει 47 θέσεις για φιλοξενία βρεφών και 390 θέσεις για φιλοξενία νηπίων», τόνισε η Πρόεδρος του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ., Μαρία Ακριτίδου – Γιαννουλοπούλου και πρόσθεσε: «Στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς εξειδικευμένο προσωπικό  εφαρμόζει ποικίλα προγράμματα δραστηριοτήτων, ενώ παρασκευάζεται και παρέχεται πρωινό και μεσημεριανό». 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr