Άστατος καιρός με ισχυρές βροχές και καταιγίδες


Άστατο καιρό στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα καθώς επίσης και το Βόρειο Αιγαίο, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, περιμένουμε την Τρίτη 29 Απριλίου 2014. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές το βράδυ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 23 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 12 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Σύμφωνα με το meteo, οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι και στα ανοιχτά ισχυροί.

Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική.
Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Αστατος καιρό με βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες από το απόγεμα, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη.
Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι αλλά πρόσκαιρα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.