Αθώος ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη -Μετά τη μήνυση του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής

Αθώο έκρινε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων τον Ανδρέα Γιακουμάκη, σε βάρος του οποίου είχε καταθέσει μήνυση ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής για προσβολή της τιμής και όλως απλή σωματική βλάβη.

Η διαδικασία ήταν συνοπτική. Ο πρώην διευθυντής ζήτησε να ανακληθεί η μήνυση, όμως ο πατέρας του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη δεν δέχτηκε και η διαδικασία εξελίχθηκε. Ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής ρωτήθηκε από την έδρα εάν ζητάει συγνώμη για την υποβολή της μήνυσης και απάντησε καταφατικά. Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Γιακουμάκης υποστήριξε πως ποτέ δεν εκφράζεται με τον τρόπο που αναφέρεται στη μήνυση.

Η υπόθεση Γιακουμάκη
Ο γιος του Ανδρέα Γιακουμάκη, Βαγγέλης ήταν φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων που εξαφανίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου του 2015 και βρέθηκε νεκρός περίπου ένα μήνα αργότερα, στις 15 Μαρτίου. Πιστεύεται ότι είχε πέσει θύμα bullying και λεκτικού εκφοβισμού, τα οποία ήταν και τα αίτια της εξαφάνισης και του θανάτου του. Πρόσφατα και συγκεκριμένα στις 28/06/19 το Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων ανακοίνωσε την απόφαση για τους κατηγορούμενους (8 Κρητικών) αναφορικά με τις παρενοχλήσεις κατά του σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής.


Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/athoos-o-pateras-toy-baggeli-giakoymaki