Αυτοί είναι, λοιπόν οι «σύχρονοι Καρανίκες», αντικρατιστές και ιδεολόγοι που τους συντηρεί ο κρατικός προϋπολογισμός

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες ότι ξεχειλίζουν οι τοποθετήσεις κομματικών μετακλητών υπαλλήλων από την κυβερνητική παράταξη, οι οποίοι μάλιστα συμπεριφέρονται και ως «βασιλικότεροι του βασιλέως» με τις ευλογίες των υπουργών που τους προστατεύουν.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετακλητός «σύμβουλος» του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, ανάγκασε διοικητικούς υπαλλήλους να ανέβουν στα βουνά της Μυτιλήνης και να σκάβουν κάτω από τον ήλιο, προκειμένου να στηθεί μια νέα δομή για τους πρόσφυγες. Περιπτώσεις τέτοιων μετακλητών υπάρχουν πολλές, οι οποίοι ζουν το όνειρο του «δημοσίου» χωρίς την διαδικασία του ΑΣΕΠ και χωρίς προσόντα τις περισσότερες φορές. Κι αν αποφασίσουν να πατήσουν το πόδι τους στο πόστο που υποτίθεται ότι ανέλαβαν, οι καφέδες και οι τυρόπιτες πάνε κι έρχονται. Αυτοί είναι, λοιπόν οι «σύχρονοι Καρανίκες», αντικρατιστές και ιδεολόγοι που τους συντηρεί ο κρατικός προϋπολογισμός.

Από την μία βολεύουν ημέτερους και κομματόσκυλα και από την άλλη «στραγγίζουν» τους υπόλοιπους Έλληνες με φόρους και πρόστιμα. Ρίχνουν ευθύνες και κουνάνε το δάχτυλο στους νέους και αφού πετσόκοψαν τις συντάξεις τώρα θέλουν φυλακισμένους τους άνω των 65 ετών. Τελικά οι πολλά υποσχόμενοι «άριστοι» έχουν μείνει μετεξεταστέοι…

πηγή: Σύλλογος δανειοληπτών & προστασίας καταναλωτών Β. Ελλάδος

πατήστε την παρακάτω εικόνα να για να μεταβείτε στον σύνδεσμο