Δεν έχουν εκδοθεί ακόμα οι αποφάσεις για τις Σκουριές διευκρινίζει ο πρόεδρος του ΣτΕ

ste-epikrateias

Δεν έχουν εκδοθεί έως σήμερα από την Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου οι σχετικές αποφάσεις για την υπόθεση των μεταλλείων χρυσού της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» διευκρινίζει ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικόλαος Σακελλαρίου σε ανακοίνωσή του.

Πληροφορίες νωρίτερα ανέφεραν ότι η Ολομέλεια του ΣτΕ σε δύο διασκέψεις της, κεκλεισμένων των θυρών, με πρόεδρο τον κ. Σακελλαρίου ακύρωσε -κατά πλειοψηφία- την απόφαση του πρώην υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη και το σχετικό έγγραφο της προϊσταμένης της Επιθεώρησης Βορείου Ελλάδος του Σώματος Επιθεώρησης Περιβάλλοντος, Δόμησης, Ενέργειας και Μεταλλείων, που ανακαλούσε την λειτουργία μεταλλείων της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες «η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, ελήφθη κατά τις δύο διασκέψεις και αναμένεται να δημοσιευθεί μέσα στον μήνα».
Συγκεκριμένα, ο κ. Σακελλαρίου, στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Από το γραφείο του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας ανακοινώθηκε ότι επί των υποθέσεων της εταιρείας ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε., οι οποίες εκδικάσθηκαν στην Ολομέλεια του δικαστηρίου δεν έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα σχετικές αποφάσεις. Η διάσκεψη των υποθέσεων αυτών δεν έχει ολοκληρωθεί. Κάθε άλλη είδηση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Πηγή: ΑΜΠΕ