Δέσποινα Χαραλαμπίδου: “Έχω διαφορετική κοινωνική και πολιτική αναφορά από τον Βαρουφάκη”

“Έχω διαφορετική κοινωνική και πολιτική αναφορά από τον κ.Βαρουφάκη” δήλωσε στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου,η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

 

Η κ.Χαραλαμπίδου αναφερόμενη στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και την πρόσφατη παραίτησή του από το υπουργείο είπε “αυτό το ζήτημα πρέπει να συνδυαστεί με την προσωπικότητα του κ.Βαρουφάκη” και πρόσθεσε “εγώ προσωπικά έχω διαφορετική κοινωνική και πολιτική αναφορά”ωστόσο δεν παρέλειψε να πει “είναι από τους πιο έντιμους ανθρώπους” που γνωρίζει.

 

“Η μεγάλη πλειοψηφία που συντάχθηκαν με το ΟΧΙ” επεσήμανε η αντιπρόεδρος της Βουλής κάνοντας λόγο για το δημοψήφισμα της Κυριακής “είναι άνθρωποι που προέρχονται από την εργασία.Είναι άνθρωποι που δεν έχουν να χάσουν πολλά πράγματα”.

 

“Αυτό το ΟΧΙ είναι ένα ισχυρό όπλο στα χέρια της κυβέρνησης” είπε η Δέσποινα Χαραλαμπίδου καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τρεις παραμέτρους που πρέπει να ξεπεραστούν και δεν είναι άλλες από τη λιτότητα, το κούρεμα μεγάλου μέρους του χρέους και την ενίσχυση αναπτυξιακού πακέτου.

 

“Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει όλα εκείνα τα μέτρα για να υπάρξει πλήρης συμμόρφωση των ΜΜΕ” τόνισε η κ.Χαραλαμπίδου για τα ΜΜΕ.

 

Τέλος, αναφερόμενη στους δανειστές η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως είναι “στο χέρι των δανειστών να αφουγκραστούν ό,τι νιώθει ο ελληνικός λαός”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr