Διαγωνισμός φασολάδας για μικρούς και μεγάλους

Την Κυριακή 30 Μαρτίου, στη 1.00 μ.μ., στις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής θα διοργανωθεί ο «πολύκροτος» Διαγωνισμός φασολάδας.

Πρόκειται για μια φιλανθρωπική εκδήλωση όπου φίλοι της Σχολής που αγαπούν το ελληνικό παραδοσιακό φαγητό, τη φασολάδα, θα μαγειρέψουν και θα διαγωνιστούν βάση τεσσάρων χαρακτηριστικών: την αυθεντικότητα, τη γεύση, το χρώμα και το άρωμα.

Οι καλεσμένοι της εκδήλωσης, εκτός των διαγωνιζόμενων φασολάδων, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και πολλούς άλλους παραδοσιακούς σαρακοστιανούς σπιτικούς μεζέδες μαγειρεμένους από την Εθελοντική Ομάδα Κυριών της Σχολής. Ειδική συμμετοχή φέτος θα έχουν οι μαθητές του Δευτεροβάθμιου Προγράμματος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και συγκεκριμένα η ειδικότητα της Τεχνολογίας Τροφίμων.

Για τους υπόλοιπους μικρούς μας καλεσμένους που θα έρθουν μαζί με τους γονείς τους, θα υπάρχουν επιπλέον δραστηριότητες περιβαλλοντικού χαρακτήρα αλλά και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις μας με τρακτέρ.

Εξίσου σημαντικό αποτελεί το γεγονός ότι τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους εκπαιδευτικούς σκοπούς της Σχολής μιας και πρόκειται για ένα ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

 

Πηγή: cityportal