Δημήτρης Κούβελας: Για Χατζηγεωργίου

«Με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση της Υφυπουργού Εσωτερικών Μακεδονίας – Θράκης κας Χατζηγεωργίου, προσκεκλημένης να χαιρετήσει χθες στην εκδήλωση προς τιμήν του Ιδρύματος και των ευεργετών αδελφών Παπαγεωργίου, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 20 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς στη Β. Ελλάδα του ομώνυμου Νοσοκομείου – μοντέλου για τα ελληνικά δεδομένα και πρότυπο για τα ευρωπαϊκά.

Όλοι περιμέναμε να αναφερθεί στην προσφορά των ευεργετών και του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Όμως, αυτή στο λογύδριό της απλά καταφέρονταν κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων για τα θέματα της υγείας και εκθείαζε αυτή του ΣΥΡΙΖΑ.  

Αναρωτήθηκα, λοιπόν, «για το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου θα μιλήσετε;» αφότου είχε προχωρήσει την ομιλία της εκτός θέματος και κλίματος.

Στη προσπάθειά της να δικαιολογήσει την αναίτια αποχώρησή της από την εκδήλωση, ακολούθησε την γνωστή τακτική των κυβερνητικών στελεχών να εκτοξεύουν αναίτιους, άθλιους και συκοφαντικούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς – κλισέ με κάθε ευκαιρία.

Ας μην ανησυχούν, όμως, οι κυβερνητικοί. Σύντομα θα απαλλαγούν από το βάρος της θεσμικής τους ιδιότητας και θα μπορούν να απευθύνονται με άνεση στα κομματικά ακροατήριά τους.»