Δημήτρης Κυριαζίδης: “Στη ΝΔ δεν έχουμε αναλάβει στο σύνολό μας τις ευθύνες”

“Στη ΝΔ δεν έχουμε αναλάβει στο σύνολό μας τις ευθύνες” δήλωσε στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου,ο βουλευτής της ΝΔ από τη Δράμα Κυριαζίδης Δημήτρης.

 

“Ή παλεύουμε μέσα στην Ευρώπη ή ακολουθούμε έναν τριτοκοσμικό δρόμο” επεσήμανε ο βουλευτής της ΝΔ για τις δύο επιλογές που έχουμε ως χώρα σε ό,τι αφορά στο μέλλον μας.

 

Ερωτηθείς ο κ.Κυριαζίδης για σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας- ο κ.Σαμαράς υπονομεύει το μέλλον της χώρας για να παραμείνει πρόεδρος της ΝΔ- είπε “κανένας δεν εμφανίζεται επίσημα να διεκδικήσει την προεδρία” και πρόσθεσε αναφερόμενος στους υπουργούς και τις ευθύνες που δεν έχουν αναλάβει ως προς την εκλογική ήττα της ΝΔ “κανένας από υπουργούς δεν έκανε αυτοκριτική”.

 

“Ο κ.Δένδιας διετέλεσε υπουργός σε τρία υπουργεία.Δεν άκουσα να αναλάβει μία ευθύνη” τόνισε ο Δημήτρης Κυριαζίδης κάνοντας λόγο για τον πρώην υπουργό και την ευθύνη που και αυτός δεν έχει αναλάβει για την ήττα της ΝΔ στις εκλογές του Ιανουαρίου.

 

Τέλος, μιλώντας ο βουλευτής της ΝΔ Κυριαζίδης Δημήτρης, για την κυβέρνηση,αλλά και τον χαρακτηρισμό του κ.Τσίπρα από τον υπουργό Οικονομικών κατά την ομιλία του στη Βουλή την Παρασκευή- ‘ηγετικός’-επεσήμανε τα εξής “ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου εδώ και πέντε μήνες.Την Παρασκευή υπήρξε μία νέα παράσταση”.

 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr