Δήμος Θεμαϊκού: πρόγραμμα αναπνευστικής φυσικοθεραπείας

H Αντιδημαρχία  Τουρισμού -Αθλητισμού & Πολιτισμού και το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Θερμαϊκού σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Ν. Μηχανιώνας την Δευτέρα 2/12/2019 πραγματοποίησε ένα πρόγραμμα αναπνευστικής φυσικοθεραπείας  με στόχο , τη σωστή λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος και την ευλυγισία των αρθρώσεων που περιλαμβάνει ασκήσεις σε στρώματα υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης Φυσικοθεραπεύτριας κας Τσοπάνογλου Πολυξένης.

Το πρόγραμμα θα  πραγματοποιηθεί σε  έξι  συνεδρίες  δυο ομάδων  των οκτώ ατόμων , με συχνότητα δύο (2) θεραπειών την εβδομάδα κατά τις ημέρες Δευτέρα  και Τετάρτη  και ώρες 9:00 – 10:00 π.μ και 10:00-11:00 π.μ  στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου της  Καψαλακείου Πολιτιστικής Στέγης  της  Ν.Μηχανιώνας.   

Την εκδήλωση  προλόγισαν και χαιρέτησαν οι: Αντιδήμαρχος Τουρισμού-Αθλητισμού & Πολιτισμού κ.Παναγιώτης Τροκάνας και ο Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Υγείας κ. Αθανάσιος Συμεωνίδης.

 Το πρόγραμμα φέρει το όνομα  του Γεωργίου Αστρεινίδη και είναι αφιερωμένο στην μνήμη του. Η  οικογένειά του πραγματοποίησε δωρεά στο Κέντρο Υγείας Ν.Μηχανιώνας.