Δείτε γιατί συνελήφθησαν 11 άτομα στο νομό Θεσσαλονίκης

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι ειδικές αστυνομικές δράσεις στο πλαίσιο της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθησαν συνολικά 11 άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, ενώ εντοπίσθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ψυχοτρόπων ουσιών.

Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ..

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

– 8 άτομα διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα. Μεταξύ αυτών και 55χρονος αλλοδαπός, για τον οποίο εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.

Χαρακτηριστική επίσης, είναι η περίπτωση σύλληψης 67χρονου, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 6 αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 5 ετών, συνολική ποινή φυλάκισης 14 ετών και 47 μηνών και σε χρηματική ποινή, για οικονομική φύσης αδικήματα.

– 3 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες ψυχοτρόπων ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.