Ντόρα: Κυβέρνηση ειδικού σκοπού ή εκλογές

Δύο επιλογές έχει μπροστά του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το αμέσως προσεχές διάστημα εκτίμησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

 

«Ή κάνει κυβέρνηση ειδικού σκοπού δυο ετών που στηριζεται από κόμματα και προχωρά και αντιπολίτευση δεν θα έχει τη Χρυσή Αυγή αλλά τον Λαφαζάνη ή θα κάνει εκλογές και αυτή την κυβέρνηση θα την επιβάλλει ο ελληνικός λαός διότι πλειοψηφίες αυτού του είδους όπως ονειρεύεται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν», σημείωσε η βουλευτής, μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Στην περίπτωση των εκλογών, ωστόσο, είπε ότι «θα έχουμε χάσει όμως, θα έχει ένα τεράστιο κόστος αυτό και ο ελληνικός λαός θα πληρώσει διπλά επείδη λυπάμαι που το λέω αλλά εμένα με έχει απογοητεύει πάρα μα πάρα πολύ αυτή η κυβέρνηση».

Υπογράμμισε όμως με νόημα αναφερόμενη στην άσκηση εξουσίας από την κυβέρνηση ότι «η σουρεάλ κατάσταση πρέπει να λήξει και θα λήξει στο τέλος Αυγούστου».

«Μέχρι εδώ ήταν», είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι «αυτή η παρακολούθηση αυτής της εικόνας, εάν πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι στην καμπούρα τη δικιά μας ή στην καμπούρα της όποιας αντιπολίτευσης θα λύνει τα εσωτερικά του προβλήματα και θα κυβερνά με τον τρόπο με τον οποίο δεν κυβερνά σήμερα είναι βαθιά νυχτωμένοι».