Δωρεάν μαθήματα ανώδυνου τοκετού

paidia-mama

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Στο πλευρό της μέλλουσας μητέρας βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου με τη διοργάνωση ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων ανώδυνου τοκετού. Το πρόγραμμα που υλοποιεί το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Μαιών-Μαιευτών Θεσσαλονίκης ξεκινά από την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιείται  κάθε Τετάρτη από τις 4 έως τις 5 μ.μ. στην αίθουσα γυμναστικής του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου (Μεγάλου Αλεξάνδρου 57, 2ος όροφος).

Οι εγγραφές για συμμετοχή στο πρόγραμμα ξεκίνησαν και οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στο Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Υγείας, στο τηλέφωνο 2310 558 505 ή στην κ. Νατάσσα Σύρου, Μαία, στο τηλέφωνο 6987124870. Απαραίτητη προϋπόθεση ένταξης των εγκύων στο πρόγραμμα είναι η συμπλήρωση 27 εβδομάδων κύησης.

Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοβουλία ενημέρωσης, ψυχολογικής και συμβουλευτικής υποστήριξης που οργανώνει ο Δήμος μας με στόχο την προετοιμασία της μέλλουσας μητέρας  για τη μεγάλη στιγμή του τοκετού, η οποία πραγματοποιείται με την πολύτιμη συνεργασία του Συλλόγου  Μαιών-Μαιευτών Θεσσαλονίκης” δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας κ. Βασίλης Ταλατάς.