Ε. Μαμμής στο radio1d.gr:” Δεν χαϊδέψαμε, ούτε θα χαϊδέψουμε αυτιά”

Καμία απογοήτευση για το εκλογικό αποτέλσμα δεν υπήρξε, όπως κατέδειξε η μεγάλη συμμετοχή στην Α’ Εθνική Συνδιάσκεψη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, βεβαίωσε μιλώντας στο radio1d.gr και στις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου, το στέλεχος του ΚΙΔΗΣΟ, Ελισσαίος Μαμμής.

 

“Η κρίση είναι πολιτική, οικονομική και κοινωνική και αντιμετωπίζεται μέσα από ευρύτερες συμφωνίες, οι οποίες θα συμπεριλαμβάνουν και επώδυνες αποφάσεις.Δεν χαϊδέψαμε αυτιά προεκλογικά, δεν πρόκειται να χαϊδέψουμε αυτιά μετεκλογικά.Δεν πρόκειται να δηλώσουμε στον κόσμο πόσο εύκολο είναι να σκίσεις μνημόνια και να κάνεις αυξήσεις” τόνισε ο κ.Μαμμής αναφερόμενος στην πολιτική του Κινήματος Σοσιαλιστών Δημοκρατών και τον τρόπο που λειτουργεί.

 

Στη συνέχεια κάνοντας λόγο για τα Μνημόνια και τις επιπτώσεις που προκάλεσαν ο Ελισσαίος Μαμμής δήλωσε “το πρόβλημα δεν είναι απλά ένα μνημόνιο, αλλά οι αιτίες που μας οδήγησαν στο Μνημόνιο.

 

“Θα πρέπει και μέσα από τη διαπραγμάτευση που έχουμε τώρα σε εξέλιξη, να έχουμε μία ομαλή προσγείωση στην πραγματικότητα. Η ομαλή προσγείωση στην πραγματικότητα προϋποθέτει κάποιες αποδοχές και οι αποδοχές αυτές κρύβουν συμφέροντα” τόνισε το στέλεχος του ΚΙΔΗΣΟ για το πολιτικό γίγνεσθαι, τη διαπραγμάτευση και προέτρεψε την κυβέρνηση να βρει μία λύση με τους δανειστές.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr