Ε. Ζαρούλια στο radio1d.gr: “Θέλησαν να μας κλέψουν την 3η θέση”

Το πρώτο της σχόλιο για την κατάληψη της τρίτης θέσης από τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, έδωσε στο radio1d.gr η Ελένη Ζαρούλια, από το σπίτι της, όπου τελεί υπό περιορισμό.

 

“Θέλανε να μας υφαρπάξουν την τρίτη θέση και να τη δώσουν στο ‘Πότάμι’, αλλά δεν τα κατάφεραν” τόνισε στην εκπομπή ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου, η κ.Ζαρούλια αναφερόμενη στην κατάληψη της τρίτης θέσης από τη Χρυσή Αυγή.

 

Η Ελένη Ζαρούλια αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες υπό τις οποίες η Χ.Α διεξήγαγε τον προεκλογικό της αγώνα, τις φυλακίσεις βουλευτών  και στελεχών και τις απαγορεύσεις λέγοντας χαρακτηριστικά “ο προεκλογικός αγώνας ήταν δύσκολος, εγώ με τηλέφωνα από το σπίτι μου, ο αρχηγός με τηλεφωνήματα από το κελί της τιμής”.

 

Επίσης η κ.Ζαρούλια κάνοντας λόγο τόσο για τον ΣΥΡΙΖΑ και τα αποτελέσματα στις εκλογές, όσο και για το αποτέλεσμα της Χρυσής Αυγής είπε “ήταν αυτονόητο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έκανε αυτοδυναμία” και πρόσθεσε “εμείς ήταν δεδομένο ότι θα είχαμε την τρίτη θέση”.

 

“Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει μεταστροφή σε αυτά που λέει” επεσήμανε η  κ.Ζαρούλια ερωτηθείσα για τον ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική που θα ακολουθήσει.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr